Personal

Ik mag niet verdrietig zijn

Weken houd ik me sterk. Om precies te zijn 2 maanden. Nu weet ik wat er aan de hand is. De klap. Afleiding is wat ik uiteindelijk zoek op het werk. De muren thuis maakten het me er namelijk niet beter op. Het nieuws wat me weken bezig houd probeer ik te plaatsen. Een plek te geven. Ik merk dat ik er niet echt ben. De maandag gaat het goed, de woensdag niet. Collega 1, collega 2 die vraagt of het wel goed gaat waarop ik antwoord met een lach en een knik.

fullsizerender-6

Nu is het zeker. Nu staat het vast. Er komt geen derde, geen vierde en geen elftal, maar ik moet dankbaar zijn. Het is goed zo. Andere vrouwen hebben het zwaarder. Zwaarder dan ik. Mijn gezondheid, dat gaat voor. Over een paar dagen is het zover. Dan is het klaar. Voorbij. Dan is alles weer normaal. En kunnen we weer verder.

Ik mag niet verdrietig zijn want ach, ik heb er toch al 2.


xoxo Mimi Rose 

Advertenties

14 gedachten over “Ik mag niet verdrietig zijn

 1. Of je er nou twee of al een heel elftal hebt, je mag hier verdrietig om zijn. Blijkbaar is er een onvervuld verlangen naar nog een kindje.
  Ik herken je gevoel, al heeft het bij mij niet met gezondheid te maken, maar met een man die niet meer wil en inmiddels kan het ook niet meer. Helaas!
  Dikke knuffel voor jou!

  Liked by 1 persoon

 2. Heel veel sterkte. En natuurlijk mag je verdrietig zijn om zij die er nooit zullen komen. Dat doet niets af aan de liefde voor de kinderen die je al wel hebt. Het is een soort rouwproces wat je door gaat. En helaas voor mij is het maar al te herkenbaar.

  Liked by 1 persoon

 3. Iedereen geeft alles een plaats op zijn eigen manier. Vergeet niet dat ook je eigen mentale gezondheid belangrijk is. Ook dit is een verlies, een verlies van iets dat er niet komt. Het verlies van een toekomst plan. Om deze emoties een plaats te geven, moet je door een soort van ‘rouwproces’. Sterkte, ik hoop dat je mensen hebt om bij te leunen, steun te zoeken. Mocht je iemand objectief willen om met te praten, niet twijfelen. Mensen genoeg hier op het internet waar mee je een babbeltje kan doen.

  Liked by 1 persoon

Een leeg vakje zodat jij kan laten weten dat je geweest bent. xoxo Mimi Rose

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s